WTAC-Waterstad 

Hellevoetsluis

Avondfiets4daagse Hellevoetsluis

 dinsdag 23 juni t/m vrijdag 26 juni 2020.

Gaat niet door i.v.m. de COVID-19 maatregelen

Klik op onderstaande link om u aan te melden als deelnemer(s).


Algemene informatie:

Op dinsdag 23 juni start de 27e editie van de avondfiets4daagse (AF4D) van Hellevoetsluis. Het vertrek is dagelijks tussen 18.00h en 19.00h vanaf het terrein bij de sportvelden van voetbalvereniging Nieuwenhoorn. De organisatie is in handen van fietsvereniging WTAC-Waterstad. Bij de start/finish locatie is dagelijks muziek en op de slotdag diverse attracties voor de kinderen. Kortom een geweldige ambiance om de AF4D te rijden. Onderweg worden de deelnemers voorzien van een versnapering dagelijks verzorgd door hoofdsponsor. 


Bij terugkomst kunt U elke avond even rustig napraten op het terras en genieten van een hapje en een drankje. Op de slotdag worden de deelnemers muzikaal onthaald en ontvangen als beloning een bijbehorende medaille. Ook worden onder alle deelnemers leuke prijzen verloot.

Routes:

Wederom hebben de deelnemers de keuze uit 3 afstanden: de 10 km voor de jeugdige deelnemers, de gezinstocht van 17 km en de vrije route van 25 km. De routes leiden de deelnemers over fietsvriendelijke routes langs de mooiste plekjes van Hellevoetsluis en omgeving waar u misschien nog nooit geweest bent!. Onderweg bij een stempelpost worden de deelnemers van een versnapering voorzien. De routebeschrijvingen en routekaarten zijn opgenomen op deze website.

Foto’s:

Tijdens de AF4D worden dagelijks foto’s gemaakt, die de volgende dag op deze website te bewonderen zijn. Ook zullen deze foto’s getoond worden in het clubhuis van WTAC-Waterstad. De leukste, grappigste of vreemdste foto's ontvangt dagelijks een attentie.

Inschrijven:

Inschrijven is mogelijk vanaf begin mei bij de servicebalie van PLUS Trommel aan de Moriaanseweg West te Hellevoetsluis of via deze website door het inschrijfformulier in te vullen.

Bij voorinschrijving t/m maandag 22 juni (17:00 uur) is de deelname € 3,50.
Bij inschrijving op de dag zelf kost de deelname € 4,00 voor alle avonden.
Iedereen die 3 of meer avonden heeft volbracht ontvangt een fraaie herinnering.

Thema voor 2020: (volgt)


Voor meer Informatie kunt u zich wenden tot onze AF4D coördinator:

Miranda Kievit

AF4D@wtac-waterstad.nl

De routes 2019   

Dinsdag 18 juni

10 km

17 km

25 km

Woensdag 19 juni

10 km

17 km

25 km

Donderdag 20 juni

10 km

17 km

25 km

Vrijdag 21 juni

10 km

17 km

25 km

 

Klik op de afstand van de gewenste datum om de route te bekijken. 

 

De foto's 2019

Dinsdag 18 juni

>KLIK<


Woensdag 19 juni

>KLIK<


Donderdag 20 juni

>KLIK<


Vrijdag 21 juni

>KLIK<
De AF4D wordt mede mogelijke gemaakt door: