WTAC-Waterstad 

Hellevoetsluis

Gastenboek

25 berichten op 5 pagina's
Piet Sas
28-08-19 15:31:26
De 4daagse 2019 was weer perfect georganiseerd, prachtige routes. Prima hotels en ook belangrijk erg gezellig.
Leo Vollebregt
15-05-19 21:12:35
Bericht: geen vraag maar een waarschuwing op het tweede gedeelte van de haringvlietdam richting sluis stellendam hebben ze streepmarkering aangelegd deze ligt iets hoger als de weg zelf ,als het een beetje nat is dan zijn de strepen aardig link om over heen te gaan met de racebanden heb je daar geen grip op, ik ga niet meer van mijn baan af of binnen of buiten de strepen maar mischien wisten jullie dit al ,groet leo
Willem Roodbol
20-01-19 08:41:45
Te Koop;
PRO Fiets Reistas.
Met aparte vakken voor de wielen.
Niet gebruikt. Nieuwprijs €95.95.
Te koop voor € 45
Tel: 06-22453536
Louis Looij
16-10-18 15:32:21
Beste clubgenoten,
Op 7 september jl. stuurde onze secretaris namens mij naar alle leden van de club een sponsorverzoek voor het goede doel waarvoor ik in Brazilië een mountainbiketocht zou gaan fietsen. Inmiddels is de tocht achter de rug. Wat een fantastische ervaring en wat een goed doel. Ik heb met eigen ogen kunnen zien dat elke euro dit doel waard is (terwijl er 0% aan welke strijkstok dan ook blijft hangen). En er kan nog steeds gedoneerd worden. Ik streef ernaar alsnog EUR 1.500 te halen, een mooi bedrag gezien het late tijdstip dat ik bij de groep aansloot. En het moet toch mogelijk zijn het aantal donaties door Waterstad-leden te verdubbelen of zelfs te vertienvoudigen (tot nu toe één donatie; hulde voor dit lid). Helaas kan ik bij dit bericht geen bijlagen meesturen. Daarom verwijs ik naar de mail van 7 september (met bijlage) en de site www.bbchallenge.nl. Via de deelnemerspagina kun je rechtstreeks op mijn naam doneren. Op facebook en instagram kun je desgewenst beelden zien van onze tocht. Kom op Waterstadters, laat je hart spreken! Voor elke donatie zijn de kinderen waar het om gaat je bijzonder dankbaar.
Met vriendelijke groet, Louis Looij
PS De inschrijving voor volgend jaar is ook alweer geopend. Misschien een ideetje voor de mtb-liefhebbers onder ons? Ik kan de tocht van harte aanbevelen. Schroom niet met mij contact op te nemen als je (ervarings)informatie wil hebben.
Frans Grootsman
13-06-18 02:42:17
Avond fiets4daagse

Normaal ben ik niet zo'n fietser maar dit jaar heb ik naar mijn kinderen geluisterd en doe mee aan deze prachtige rit. Genieten doe ik van al die enthousiaste kinderen met name die van mij. Nog geen meter gefietst of ze komen al gehuld in een leuk t shirt naar buiten. Zie je nou wel pap zegt mijn dochter trots. Ondanks de vele deelnemers is het leuk fietsen en kan niet ontkennen dat ik elk plekje ken!!!
De verzorging is top en bij terugkomst wacht ons weer een verrassing in de vorm van een fietsbel.
Ook de foto's op jullie website zijn leuk. Laat me verasse n voor de rest van de week. Hulde in ieder geval voor de organisatie, komt veel bij kijken om alles zo te organiseren.
Tonen: 5  10   20