WTAC-Waterstad 

Hellevoetsluis

Installatie Cyql-app

Alle leden van WTAC-Waterstad zijn geïnformeerd om de Cyql-app te gaan gebruiken. Samen fietsen is leuker: de Cyql-app maakt het makkelijker om een gezamenlijke rit te plannen. Met de app kun je eenvoudig gezamenlijke ritten plannen en met elkaar delen. Via Cyql vind je praktische informatie over een rit op een centrale en overzichtelijke plek. Zie voor meer informatie over de Cyql-app:


Klik hier voor een filmpjes met uitleg over deze app:

https://youtu.be/UKcmc8-iNX0

https://youtu.be/pPOb2LlD3vU

Enkele voordelen van deze app voor onze vereniging:

  • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de agenda van de fietsclub en ontvang push-notificaties zodat je nooit meer iets hoeft te missen. Denk hierbij ook aan notificatie als er op het laatste moment een rit afgelast wordt (veel snellere communicatie naar de leden toe t.o.v. berichten op website of via de e-mail).
  • Geen onoverzichtelijke Whatsapp-groepen meer maar alle relevante communicatie rondom je fietsclub in één app. In een Whatsapp-groep gaan lang niet alle berichten over de aankomende groepsrit. Belangrijke informatie en wijzigingen zie je zo makkelijk over het hoofd. Via Cyql heb je alle informatie over de gezamenlijke rit, zoals tijdstip, verzamelplek, route, afstand, duur, snelheid en tussenstops, onder één knop. Daarnaast is het laagdrempeliger om eens samen te fietsen met clubgenoten die je nog niet zo goed kent, gezellig toch!
  • Raadpleeg het handige smoelenboek en kom in contact met andere leden van de fietsvereniging. Nu komt het voor dat je niet altijd weet welke naam bij welk gezicht hoort en/of andersom.
  • Vind passende ritten op basis van snelheid, afstand en duur. Stem de verwachtingen vooraf af en fiets hierdoor samen veiliger in een groep.
  • Het jaarprogramma voor 2024 zal per rit in de app worden geplaatst.

Zie voor verdere instructies en de benodigde activatiecode om je aan te kunnen melden bij de Cyql-app de e-mail welke eerder hierover verstuurd is.

Klik hier voor meer tips, instellingen en gebruik van de app.

Succes met het gebruik van de app.