WTAC-Waterstad 

Hellevoetsluis

Gastenboek

26 berichten op 6 pagina's
Willem Webmaster
01-09-21 11:24:34
Beste leden,

Om ons fotoalbum op de site actueel te houden zou ik graag foto's willen ontvangen die in clubverband zijn gemaakt. Ik wil de leukste foto's ook gebruiken om op de welkom pagina te zetten.

Schroom niet om de leukste momenten die zijn vastgelegd te delen met alle clubleden en geïnteresseerden. Ook voor onze trouwe sponsoren is het leuk om te zien hoe gezellig en sportief onze club is.

Foto's kunnen naar het mailadres gestuurd worden van de webmaster (­webmaster@­WTAC-­Waterstad.­nl)­

Willem Zoutewelle

Piet Sas
28-08-19 15:31:26
De 4daagse 2019 was weer perfect georganiseerd, prachtige routes. Prima hotels en ook belangrijk erg gezellig.
Leo Vollebregt
15-05-19 21:12:35
Bericht: geen vraag maar een waarschuwing op het tweede gedeelte van de haringvlietdam richting sluis stellendam hebben ze streepmarkering aangelegd deze ligt iets hoger als de weg zelf ,als het een beetje nat is dan zijn de strepen aardig link om over heen te gaan met de racebanden heb je daar geen grip op, ik ga niet meer van mijn baan af of binnen of buiten de strepen maar mischien wisten jullie dit al ,groet leo
Willem Roodbol
20-01-19 08:41:45
Te Koop;
PRO Fiets Reistas.
Met aparte vakken voor de wielen.
Niet gebruikt. Nieuwprijs €95.95.
Te koop voor € 45
Tel: 06-22453536
Louis Looij
16-10-18 15:32:21
Beste clubgenoten,
Op 7 september jl. stuurde onze secretaris namens mij naar alle leden van de club een sponsorverzoek voor het goede doel waarvoor ik in Brazilië een mountainbiketocht zou gaan fietsen. Inmiddels is de tocht achter de rug. Wat een fantastische ervaring en wat een goed doel. Ik heb met eigen ogen kunnen zien dat elke euro dit doel waard is (terwijl er 0% aan welke strijkstok dan ook blijft hangen). En er kan nog steeds gedoneerd worden. Ik streef ernaar alsnog EUR 1.500 te halen, een mooi bedrag gezien het late tijdstip dat ik bij de groep aansloot. En het moet toch mogelijk zijn het aantal donaties door Waterstad-leden te verdubbelen of zelfs te vertienvoudigen (tot nu toe één donatie; hulde voor dit lid). Helaas kan ik bij dit bericht geen bijlagen meesturen. Daarom verwijs ik naar de mail van 7 september (met bijlage) en de site www.bbchallenge.nl. Via de deelnemerspagina kun je rechtstreeks op mijn naam doneren. Op facebook en instagram kun je desgewenst beelden zien van onze tocht. Kom op Waterstadters, laat je hart spreken! Voor elke donatie zijn de kinderen waar het om gaat je bijzonder dankbaar.
Met vriendelijke groet, Louis Looij
PS De inschrijving voor volgend jaar is ook alweer geopend. Misschien een ideetje voor de mtb-liefhebbers onder ons? Ik kan de tocht van harte aanbevelen. Schroom niet met mij contact op te nemen als je (ervarings)informatie wil hebben.
Tonen: 5  10   20