WTAC-Waterstad 

Hellevoetsluis

Bestellen nieuwe clubkleding 2023.

 
Via onze vereniging kan hoogwaardige fietskleding in onze clubkleuren worden aangeschaft van het merk Reysport tegen zeer gunstige prijzen. 

Als vereniging geven we subsidie op de kleding. Er zijn twee lijnen kleding, prima kleding of met de stof “coolmax” (race) of met de stof “virginie” ook wel slim-fit genoemd. 

De hoogwaardige zemen in de broek van het type “cytech” (race) of “endurance” (slim-fit) zijn gegarandeerd om zonder problemen lange fietstochten te rijden.

De kleding is te bestellen in de maten XS t/m 5XL. Op een passessie kunnen eventueel aanpassingen aan de kleding worden opgegeven (zoals de broekspijp 5 cm korter of de mouwen 3 cm langer)

Voor nieuwe leden (leden die na de vorige passessie lid zijn geworden) zijn er speciale eenmalige introductiepakketten voor een set zomerkleding (shirt korte mouw, korte broek) of een totaal set (shirt korte en lange mouw, korte en lange broek). Zie de prijslijst.

Twee keer per jaar, voor de lente en voor de herfst is er een passessie om de kleding te passen en eventueel te bestellen. De passessies zullen via de website worden aangekondigd.

Daarnaast is het mogelijk om de kleding te bestellen door het bestelformulier in te vullen.

Bestelformulier clubkleding


Na het verzenden van het bestelformulier, ontvang je zo spoedig mogelijk een bevestigingsmail met daarin ter controle je bestelling en de wijze van betaling. 

LET OP: Er is geen voorraad op de club, maar in den regel lukt het voor het einde van de volgende maand de bestelde kleding te leveren. 

Kleding maken is mensenwerk en er kan altijd iets met de kleding zijn. Van een los draadje, problemen met de rits tot een scheurtje in de kleding. Mocht er iets met de kleding zijn, ook al is dit zelf opgelost, laat het ons weten via kleding@wtac-waterstad.nl 

Voor de kleding commissie is dit waardevolle informatie en indien nodig nemen wij contact met u op om te zorgen dat de kleding in orde komt!