WTAC-Waterstad 

Hellevoetsluis

PHOTO-2021-09-15-09-07-08
Groepsfoto 2 Roode Leeuw 4 daagse 2022
PHOTO-2021-09-15-09-07-42
IMG_4049

 

Hartelijk welkom op de site van

 Wieler-, Toer- en ATB-club

WTAC-Waterstad


Op onze site vindt u alle actuele informatie en laatste nieuwtjes van onze vereniging.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Vul het contact-formulier in en stel al uw vragen.  

 

Zondag 14 augustus WTAC-Waterstad Sterrit (LET OP AANGEPASTE VERTREKTIJDEN)

Beste leden,

Zondag 14 augustus is de volgende sterrit van het programma. De A & B groep gaan met een koffiestop in Kruisland een rondje door Brabant maken. De route van circa 125 km is voor een flink deel vernieuwd en zal voor vele leden over een aantal onbekende wegen gaan. De route gaat via Flakkee en de Krammersluizen naar Noord-Brabant, de terugweg gaat via Willemstad en de Hoeksche Waard naar de veerpont bij Nieuw-Beijerland. De kosten voor de overvaart worden u aangeboden door de vereniging.

De C groep gaat een rondje Westland maken, de route heeft een lengte van bijna 80 km. Via de Hartel, Beneluxtunnel en Schiedam gaat het naar het Delftse Hout om bij Schipluiden de koffiestop te houden. Terug gaat het via De Lier, Maasdijk en het pontje bij Maassluis naar de sluizen bij Rozenburg en via de polder naar het clubhuis.

De leden van de D groep rijden een route in onderling overleg.

De A&B groep vertrekt om 08:00 uur, de C&D groep vertrekt om 08.30 uur vanaf ons clubgebouw bij ’t Capproen. De koffie/thee voor vertrek wordt u aangeboden door de vereniging.

Inschrijven is mogelijk vanaf 07.30 uur, de kosten zijn;

 • A & B groep €2,- (1 consumptie met appelpunt)
 • C & D groep €3,- ( 2 consumpties met appelpunt)
 • Gastrijders €4,-.

Het verschil in kosten van inschrijving en werkelijke kosten wordt u aangeboden door Newport Tank Containers.

Tot zondag 14 augustus (in clubtenue uiteraard),
M.v.g. de routecommissie

 

30 jarig jubileum WTAC-Waterstad (30-10-2022)

Beste leden,

Zoals eerder aangekondigd zullen wij op 30 oktober 2022 ons 30-jarige jubileum vieren. De evenementen commissie is volop bezig om deze jubileum dag feestelijk te omlijsten.

Programma 30 oktober:

 • 09:00 uur: Verzamelen in het clubhuis voor een kopje koffie of thee met wat lekkers.
 • 09:30 uur: Vertrek alle groepen voor een jubileum toertocht onder begeleiding van de Road-captains.
 • 12:30 uur: Ontvangst door onze voorzitter met een officieel tintje. Gezamenlijke uitgebreide lunch met koude en warme gerechten.

 

Uiteraard zullen we tijdens de heerlijke lunch terugkijken op 30 jaar WTAC-Waterstad middels een aantal toespraken, foto’s, filmpjes en natuurlijk zullen anekdotes niet ontbreken. Om deze dag zo goed mogelijk voor te bereiden is inschrijven nodig! 
Via het inschrijfformulier op de website kunt u aangeven of dat u deelneemt aan:

 • Alleen de toertocht.
 • Alleen de lunch. 
 • Toertocht en lunch. 
Het bestuur en commissie kijken ernaar uit om u te verwelkomen op zondag 30 oktober 2022, vergeet deze datum niet in uw agenda te zetten.

De evenementen commissie.

 

Aanmelding jubileumfeest
Dinsdagavond 30 augustus pasgelegenheid Clubkleding

Dinsdagavond 30 augustus is weer een halfjaarlijkse pasgelegenheid.
Je bent van harte welkom tussen 18.30 en 20.30.

Graag aanmelden via kleding@wtac-waterstad.nl met de tijd die je het beste schikt.

De Kledingcommissie

Cyql-app

 

Begin november hebben alle leden van WTAC-Waterstad een e-mail ontvangen met daarin een uitnodiging en de nodige instructies om deel te nemen aan de Cyql-app. Samen fietsen is leuker: de Cyql-app maakt het makkelijker om een gezamenlijke rit te plannen. Met de app kun je eenvoudig gezamenlijke ritten plannen en met elkaar delen. Via Cyql vind je praktische informatie over een rit op een centrale en overzichtelijke plek. Zie voor meer informatie over de Cyql-app:

 

Zie hier voor een filmpjes met uitleg over deze app: 


Enkele voordelen van deze app voor onze vereniging: 

 • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de agenda van de fietsclub en ontvang push-notificaties zodat je nooit meer iets hoeft te missen. Denk hierbij ook aan notificatie als er op het laatste moment een rit afgelast wordt (veel snellere communicatie naar de leden toe t.o.v. berichten op website of via de e-mail).
 • Geen onoverzichtelijke Whatsapp-groepen meer maar alle relevante communicatie rondom je fietsclub in één app. In een Whatsapp-groep gaan lang niet alle berichten over de aankomende groepsrit. Belangrijke informatie en wijzigingen zie je zo makkelijk over het hoofd. Via Cyql heb je alle informatie over de gezamenlijke rit, zoals tijdstip, verzamelplek, route, afstand, duur, snelheid en tussenstops, onder één knop. Daarnaast is het laagdrempeliger om eens samen te fietsen met clubgenoten die je nog niet zo goed kent, gezellig toch!
 • Raadpleeg het handige smoelenboek en kom in contact met andere leden van de fietsvereniging. Nu komt het voor dat je niet altijd weet welke naam bij welk gezicht hoort en/of andersom.
 • Vind passende ritten op basis van snelheid, afstand en duur. Stem de verwachtingen vooraf af en fiets hierdoor samen veiliger in een groep.
 • Volgend jaar zal het (voorlopige) jaarprogramma voor 2022 in de app worden geplaatst.

Zie voor verdere instructies en de benodigde activatiecode om je aan te kunnen melden bij de Cyql-app de e-mail welke eerder hierover verstuurd is.

 Clubblad 2022 editie 3

Onze redactie- en PR commissie hebben weer keihard gewerkt aan het nieuwe clubblad. 

Bekijk het snel door op de link te klikken. 

 Link naar het nieuwe clubblad.